tirsdag 25. juni 2013

Walk a mile in your shoes!

Fotograf: Terence Law- www.tlawphotography.ca



Vi i Glennewedding elsker sko. Ja, vi elsker hvor mange og fine sko det er å velge mellom. På den andre siden er vi ikke glad i sko som gjør vondt og som man får gnagsår av.

Bryllupsdagen er lang, og du kommer til å bruke mye av tiden på bena. De fleste velger å kjøpe nye sko til selve dagen, sko som passer til kjolen, og sko som er rene og pene. Vår anbefaling er at man kjøper skoene et halvt år i forveien, det betyr kjolen må kjøpes tidligere hvis du ønsker at de skal matche. Fordelen ved dette er at du får tid til å gå inn skoene. Når vi sier «gå inn» mener vi at du skal bruke dem inne, hvor de ikke bli møkkete, og hvor du kun bruker dem kort tid av gangen helt til du merker at de ikke gjør vondt.


Ellers anbefaler vi også å ha to par sko for selve bryllupsdagen, blant annet fordi det kan være deilig å ha skift hvis det ene paret blir slitsomt å gå med.  


Når man sitter ved bordet er det også lov å vippe av seg skoene under bordet, men pass på at du enkelt kan få dem på igjen. Plutselig vil gjestene at du skal opp på bordet for å kysse din ektemann, eller kanskje du skal gjøre en annen morsom tradisjon som dere har i familien ;)


Se også innlegget «Ukens detalj - dans natten vekk uten vondt i føttene»

http://glennewedding.blogspot.no/2013/05/ukens-detalt-dans-natten-vekk-uten.html



Fotograf: Paulina Ochoa- www.paulinaochoaphotography.com

Fotograf: Terence Law- www.tlawphotography.ca

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar