onsdag 26. juni 2013

Thorskogs Slott!Som vi tidligere har nevnt var vi i Danmark og Sverige for å se på lokaler. Her er vårt første innlegg om et av slottene ;) 

Vi i Glennewedding har inngått et samarbeid med dette vakre slottet som ligger nord for Göteborg. Slottet er omgitt av nydelige omgivelser og en eventyrlig bygning. I 1986 oppdaget ekteparet Lena og Tommy Jonsson slottet. Kort tid etter var de slottseiere og dermed begynte gjenskapningen av slottets prakt. Pitoreske bygninger, parkanlegg og trollskog omringer slottet, noe vi i Glennewedding ble trollbundet av. På slottet finnes det mange aktiviteter, blant annet kan dere ro med venner, familie og/eller kjæresten, skyte lerduer eller la gjesten varme seg i badestampen med et glass med bobler i.Slottet er preget av den engelske tudor-stil med søyler, tårn og et tilstøtende orangeri med overlys og store vinduer ut mot parken.


Virker dette interessant, eller ønsker dere informasjon om lignende lokaler kan dere gjerne ta kontakt for et uforpliktende møte med Glennewedding. Kontaktinformasjon finner du på høyre side under «om oss».Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar