torsdag 27. juni 2013

Bjertorp Slott!Eventyrlige Bjertorp slott ligger i vakre Sverige, kun tre timer fra Oslo. Gjennom Glenneweddings tjeneste kan dere få muligheten til å ha bryllupet deres her. Det er plass til å ha et stort bryllup med overnatting for gjestene, samt mulighet for å arrangere aktiviteter. Noe vi i Glennewedding absolutt anbefaler hvis dere ønsker å ha et helgebryllup. Som dere ser på bildene er det også store muligheter til å ha telt ute i hagen om dette er ønskelig! 


Bjertorp slott er Sveriges yngste jugendslott, tegnet av datidens store arkitekt Ferdinand Boberg i 1914. I dag er dette et vakkert sted og lokale for å feire bryllupet sitt. Slottets restaurant er nevnt og bedømt i Sveriges ledende restaurantguide. White Guide 2012. Golfbanen som ligger rett utenfor slottsparken har fått tittelen Västergötlands beste bane flere år på rad av Golf Digest lesere. Hotelltoppen i Dagens Industri gav slottet 22 poeng ut av 25 poeng. Noe som viser hvor god standard de har på slottet. Hvert hotellrom har et individuelt og eventyrlig preg. I en heftig kombinasjon av farger og mønstre møter Jugend 2000-tallet dagens komfort og bekvemmeligheter. Alle rommene har en egen historie fra Knut Henrik Littorins spennende liv. 


Virker dette interessant, eller ønsker dere informasjon om lignende lokaler kan dere gjerne ta kontakt for et uforpliktende møte med Glennewedding. Kontaktinformasjon finner du på høyre side under «om oss».
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar