søndag 7. april 2013

Hvordan skal han fri?

Fotograf: John & Joseph Photography Inc -www.jkhphoto.com

Frieri kan være så mangt. Hva som passer akkurat deg får vi håpe partneren din vet. Hvis ikke finnes det mange former for tips og inspirasjon å innhente fra ulike medier. Ikke minst kan du ringe inn til oss, her i Glennewedding. Vi hjelper gjerne med å skreddersy et frieri til din utvalgte!

Det vi pleier å si er det perfekte frieri er når partneren ikke ser det komme, men når det først skjer så kunne det ikke være mer åpenbart og passende. Det finnes alt fra "over the top"-, til de mer intime frierier. Fortell oss hvordan du ble, eller ønsker å bli fridd til?Fotograf: Sarah DeShaw -www.sarahdeshaw.com

En god idé når du skal fri er å si til partneren din at du har bestilt en kjærestefotografering. Det vil si at en fotograf blir med ut for å ta noen romantiske bilder av dere som et par. Når dere er ute på denne photoshooten og har blitt tatt bilder i forskjellige områder drar dere til den vakreste settingen av dem alle, og frieriet tar sted.

Det som er så fantastisk med å fri på denne måten er at fotografen er tilstede og kan fange øyeblikket naturlig. Hva er vel ikke bedre enn å ha alt i bilder i ettertid?


Fotograf: Sarah DeShaw -www.sarahdeshaw.com

Fotograf: Sarah DeShaw -www.sarahdeshaw.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar