mandag 15. april 2013

Fruktfat-tutorial!
Gjestene som kommer til bryllupet forventer at det blir mye mat gjennom dagen, men ofte er selve seremonien og velkomsten mye lenger enn man forventer. Da kan det være smart å tilby gjestene noe frukt som de kan få sammen med velkomstdrikken.

I dagens innlegg har vi laget et fat med bær og frukt som kan være godt å servere!
Bildene under viser hvordan vi har satt de ulike elementene sammen på en morsom og søt måte. Her er det bare å prøve seg frem og la fantasien blomstre :)

  • Smelt den typen sjokolade dere liker. Mørk sjokolade blir etter vår smak for bitter når den settes sammen med bringebær, så vi i Glennewedding anbefaler å ta en lysere sjokolade enn den som er avbildet. Bruk gjerne sjokolade med 55 % kakao. 
 


  • Bruk en teskje for å helle sjokoladen inn i bringebærene. En mer optimal metode er å bruke plastposer med et lite hull i hvor du klemmer ut den smeltede sjokoladen. Dermed unngår du søl, og det ser bedre ut på bilder. Vi brukte teskje, og dermed ble det ikke like fint som det kan bli! :P    • Fjern frøene som ligger inne i honningmelonen, og skjær den opp fra den lengste siden.  • Bruk de formene du liker for å kutte ut figurer av honningmelonen. En annen melon som det er enklere å arbeide med når du skal lage figurer er vannmelon. Denne er større og har ikke hull i midten, noe som gjør at en kan bruke store figurer!    • Har dere mer sjokolade til overs kan det være godt å legge resten i en skål, slik at gjestene kan dyppe frukten og bærene i den smeltede sjokoladen.  • Bruk en tannpirker og tre på de bærene dere måtte ønske. Det er ofte fint å kombinere flere kraftfulle farger :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar