torsdag 4. april 2013

Hår-tutorial!
I et bryllup er det ikke bare lokalet som skal planlegges, det er også viktig å finne ut hva de ulike parter skal ha på seg, hvordan bruden og brudefølget skal sminkes, og ikke minst hvordan håret skal være på den store dagen. Fremover kommer vi derfor til å lage noen innlegg som viser ulike frisyrer og hvordan de lages.  Vi har bevist valgt ulike oppsatser, og det vil komme noe for enhver smak! Frisyren vi har valgt i dag kan passe både brudefølget og bruden selv.

  • Det første steget er å lage en fransk flette fra siden. Her er det lurt å starte med venstre del under, så høyre del under. På denne måten kommer fletten opp fra hodebunnen istedenfor inn i håret som er den vanligste metoden. Dermed får du en mer synlig flette. 
  • Fortsett og ta hår fra både høyre og venstre side når du fletter.  Lag fletten langs nakken og pass på at håret ligger fint på toppen.


  • Når du har flettet fram til det andre øret setter du på en strikk. Er fletten blitt for stram kan det være fint å løsne den litt for å oppnå et naturlig «look». Vi anbefaler å heller flette for stramt til å begynne med, så kan du alltid gå tilbake for å gjøre den løsere. Når fletten og alt ser bra ut trer du donuten på hestehalen.  • Legg håret rundt donuten og plasser en strikk over for å holde frisyren på plass.

  • Ta resten av håret fra hestehalen og snurr det rundt donuten, fest den siste delen med lus. Tilslutt kan du sette på den pynten du ønsker å ha i håret. Vi valgte en rose som gir et romantisk og feminint uttrykk.Det er bare å spørre hvis noe er uklart. -Let us know how it goes!!


Stor takk til modellen vår: Siri Tvedt :)

Innlegg av Gry Glenne og Silje Glenne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar