torsdag 5. desember 2013

Prøving av brudekjole med vår vakre bride 2 be!

Som bryllupsplanleggere opplever vi mye gøy. Sist uke var vi blant annet i en brudesalong for å prøve brudekjoler med en av våre vakre bruder.Bruden vår så etter en enkel og glamorøs brudekjole, men var åpen for flere forsalg. Det tok ikke lang tid før bruden hadde fått på seg den første kjolen. Et vakrere syn skal en lete lenge etter. Hun strålte fra topp til tå! Tanken på at dette bare var en begynnelse ga oss sommerfugler i magen. Vi hadde nemlig mange nydelige kjoler i vente. 

Prøvetimen fløy av sted i godt lag. Hun fikk prøvd en rekke brudekjoler i ulike fasonger, lengder og materiale og der i blant var drømmekjolen. Kjolen som satt som et skudd, som fikk oss til å miste pusten, og som fikk bruden til å se ut som en strålende gudinne.


Siden bruden ikke skal gifte seg før til sommer har vi ikke lagt ut bilder av den valgte brudekjolen. Den får dere vente med å se til bryllupet har funnet sted ;)Det ble prøvd en rekke flere kjoler. Disse viser vi i et ny bloggpost neste uke. STAY TUNED!Ha en fin fin dag <3 
Bryllupsplanleggere: Glennewedding


Brudesalong: BrudekjolenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar