fredag 6. desember 2013

Glamorous Purple Wedding!

 Bilde fra: Karen Tran Florals and Events. Fotograf: Joseph MatthewHei kjære lesere :)


I går hadde vi enormt mange som var innom bloggen. Det setter vi stor pris på! Hvis du lurer på hvilket blogginnlegg vi hadde i går kan du trykke deg inn på linken nedenfor ;) 

I dag har vi lagt ved bilder av et "Glamorous Purple Wedding". Det er tydelig at mye av bryllupsbudsjettet er gått til dekorering og detaljer. Hvis en ønsker et bryllup som gjestene skal huske er dette absolutt noe vi anbefaler. Har du detaljer og/eller dekorert bryllupet på en måte som ingen andre har sett før vil de alltid huske deres bryllup som annerledes i forhold til andre. I Norge er vi ikke så vant med å pynte lokalene på denne måten. Men ved hjelp av bryllupsplanleggere, oss i Glennewedding, blir nok dette en større trend med tiden. 

 

Til tross for at dekorering med blomster, lys og annen pynt kan ha en stor positiv effekt er det også viktig å huske på de andre elementene i et bryllup. Vi sier alltid til brudeparene våre at hvis gjestene er sultene, føler at ting tar lang tid eller at det oppstår andre problemer vil de bli sure og irriterte. Da spiller det ikke noe rolle hvor fint lokalene er dekorert. Derfor er det utrolig viktig å også tenke på helhetsopplevelsen til gjesten! 

 

Her er linken til gårsdagens bloggpost: 

http://glennewedding.blogspot.no/2013/12/prving-av-brudekjole-med-var-vakre.html

 

God fredag xxBilde fra: Karen Tran Florals and Events. 

Bilde fra: Karen Tran Florals and Events.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar