onsdag 15. juni 2016

Nytt produkt til Utdrikningslag og andre festligheter - Booty and Bridal Veil by Glennewedding!
Vi lanserer vårt neste produkt i webshoppen vår; Booty Veil!


Sesongen for utdrikningslag er i full gang, i Oslo sentrum ser vi hver helg fantastiske jentegjenger som storkoser seg med den kommende bruden på utdrikningslag. I den anledning har vi valgt å lansere vårt neste produkt som er rettet mot nettopp disse fantastiske jentegjengene.

Booty veil er en søt og morsom detalj som gjør at gruppen får en samhørighet, perfekt for morsomme gruppebilder og garanterer å skape litt ekstra oppmerksomhet rundt gruppen.

Dette er for jentegjengen på utdrikningslag, når bestevenninnen feirer år eller man bare vil ha en morsom jentefest. Det er rett og slett et slør som kommer i forskjellige farger og som festes på stumpen. Den settes fast som en brosje, og kan settes på alt fra bikini til bukser, skjørt og kjoler.

I første omgang kommer booty veil i fargene;

-Light Pink
-Hot pink med sort sløyfe
-Black
For andre farger ta kontakt på wedding@glennewedding.no.


Selv om disse booty veilene er perfekte for alt fra bursdager til morsomme jentefester er det utdrikningslag vi først så for oss, vi har derfor designet en ekstra utgave til den kommenede bruden. Brudens booty veil er dobbel så stor som de andre booty veilene, og kommer så klart i hvitt. Har man ønske om andre farger, f.eks. til bursdagsjenta, kan man ta kontakt for andre fargemuligheter. Send oss en mail med forespørsel på wedding@glennewedding.no.


XOXO
Tusen takk til den fantastiske fotografen:
Eline Jacobine


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar