fredag 5. september 2014

Glennewedding er en del av ekspertpanelet til The Norwegian Wedding Blog!Angelie og ANGELWORX PHOTOGRAPHY
Foto av: Angelie og ANGELWORX PHOTOGRAPHY - www.angelworx.no
Angelie og ANGELWORX PHOTOGRAPHY
Glennewedding har fått æren av å være en del av ekspertpanelet til The Norwegian Wedding Blog sammen med noen fantastiske og hardtarbeidende kvinner. Vi er utrolig takknemlige for å få være en del av et så flott team.

Ønsker du å stille spørsmål til oss, om brud og bryllupsrelatert stoff, send da en mail på norwegianweddingblog@gmail.com, og husk og merk emnefeltet med GLENNEWEDDING SPØRSMÅL. Du har nå en unik mulighet til å få tips & råd på veien mot din store drømmedag. Spørsmål og svar blir publisert på NWB.Intervju med resten av ekspertpanelet kommer til å bli publisert fortløpende på The Norwegian Wedding Blog. Trykk den inn på linken nedenfor for å lese intervjuet med oss ;)
Lots of love from us at Glennewedding


Ønsker du å stille spørsmål til damene i GLENNEWEDDING, om brud og bryllupsrelatert stoff, send oss da en mail på norwegianweddingblog@gmail.com, og husk og merk emnefeltet med GLENNEWEDDING SPØRSMÅL. Du har nå en unik mulighet til å få gratis tips & råd på veien mot din store drømmedag. Spørsmål og svar blir publisert på her hos NWB. Vi gleder oss til å høre fra DEG!
- See more at: http://norwegianweddingblog.blogspot.no/2014/09/glennewedding-din-bryllupsplanlegger.html#sthash.6dtQKqcl.dpuf

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar