tirsdag 15. oktober 2013

Photo shoot med Blomst Af Hansen!





For litt siden hadde vi en photo shoot med vår dyktige samarbeidspartner Stein Are Hansen. Han er Norges mest premierte blomsterdekoratør og absolutt en person vi ikke kan skryte nok av. Vi hadde noen spennende dager sammen og gleder oss til videre eventyr med han og hans dyktige team.  



I dagens blogginnlegg har vi lagt ved Iphone-bilder fra photoshooten for å gi dere en «sneak peek» av hva som foregikk. Vi venter nå i spenning på de ferdigredigerte bildene fra fotografen. Gleder oss masse til å vise de til dere :D Fotografen vår ble fløyet inn fra London og tilbrakte hele uken med oss. En utrolig dyktig fotograf som har et godt øye for estetikk og lyssetting.



Til photoshooten fikk vi låne en hel del dekorelementer fra House of Oslo. En STOR takk til dem for alle lekre dekketallerkener, lysestakeholdere, vaser o.l. Av Theodor Olsen fikk vi låne sølvbestikk fra Rosendal. Ekte sølvbestikk er absolutt noe som assosieres med bryllup. Mange ønsker det til og med som bryllupsgave, så for photoshooten vår passet det perfekt!



Bildene i dagens blogginnlegg er langt i fra hvordan fotografens bilder ser ut, ettersom at vi tok mer «behind the scenes photos». Så vi gleder oss til å vise sluttresultatet om ikke alt for lenge ;)


Ta også en titt på Facebooksiden til Blomst af Hansen HER


Ha en strålende dag <3


 
 









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar