torsdag 12. september 2013

Nydelig hvitt bryllup!


Bilde fra: Karen Tran Florals and Events.Som dere sikkert har sett liker vi i Glennewedding seremonier som foregår ute. I Norge er det ikke alltid like sikkert at været holder til dette. Når vi snakker med kundene våre sier vi derfor at de har to valgmuligheter. Enten kan de ha bryllupet i varmere strøk hvor været er mer sikket. Eller så kan vi komme med en «back up»-plan i tilfelle det begynner å regne.Når det er sagt så er det mye som kan gjøres med en uteseremoni. For å få designet til å se eksklusivt ut kan det være lurt å ha to paller på hver side av midtgangen. Da få man med en gang et herskapelig og eksklusivt uttrykk. Ikke minst kan man dekorere stolene, samt oppgangen. Her er det vanlig å bruke blomster ettersom at dette gir en romantisk effekt. Men det finnes selvfølgelig også andre måter å dekorere på. Under har vi ramset opp noen:

  • Bruk stoff (gjerne silke eller andre stofftyper som enkelt svever med vinden).
  • Bruk store og små krokker og vaser på sidene i midtgangen. Disse kan fylles med vann, sand, stener, fukt etc. Frukt høres kanskje litt rart ut, men det kan gi en kjempefin effekt hvis de males i en farge som matcher resten av bryllupet. F.eks. kan man male epler i fargen gull og legge de høye glassvaser.
  • Bruk lykter og/eller kubbelys. Egner seg spesielt godt hvis man ønsker å ha seremonien mot kvelden. Dette er mindre vanlig i Norge, men det kan være en romantisk og annerledes måte å gjøre det på.


Bilde fra: Karen Tran Florals and Events. Fotograf: Beloved Weddings

Bilde fra: Karen Tran Florals and Events. Fotograf: Darin Fong

 Bilde fra: Karen Tran Florals and Events.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar