mandag 19. august 2013

Gatsby bryllup fortsetter!


Bilde fra: Karen Tran Florals and Events. Fotograf til det første bildet: Carla Ten Eyck. Fotograf til det andre bildet: Jeremie Barlow.


Endelig er nettsiden vår oppe! Vet det har tatt en stund, men bedre sent enn aldri :) Det er bare å ta en titt på www.glennewedding.no
 
For noen dager siden skrev vi et blogginnlegg om Gatsby bryllup. Her påpekte vi at dette temaet ble satt i søkelyset etter at den nye versjonen av filmen «The Great Gatsby», eller på norsk kalt «Den store Gatsby» kom på kino. Filmen er en oppfølger av en roman som handler om storbylivet i New York i 1922. Settingen er preget av glitrende elementer, jazzmusikk, aksjer som er flyr til værs og alt som hører til dette. I filmen er menneskene kledd i vakre paljetter fra topp til tå. De bruker fjær som dekorasjoner, champagnen spruter i alle kanter og diamanter glitrer på lang avstand.Vi i Glennewedding elsker dette temaet. Her er det bare å la fantasien blomstre og finne frem sin indre kreativitet ;) Send oss gjerne tips hvis dere har hatt et lignende bryllup!

Ta også en titt på forrige innlegg om Gatsby bryllup:


xox

 Bilde fra: Karen Tran Florals and Events. Fotograf: Allan Zepeda

Bilde fra: Karen Tran Florals and Events. Fotograf til det første bildet: Allan Zepeda
 
Bilde fra: Karen Tran Florals and Events. Fotograf: Jeremie Barlow

Bilde fra: Karen Tran Florals and Events. Fotograf til det første bildet: Parker Pfister. Fotograf til det andre bildet: Carla Ten Eyck.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar